ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 5 – 12 MARTIE 2023

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 5 – 12 MARTIE 2023

Programul sfintelor liturghii pentru săptămâna următoare:

Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;

– Miercuri la ora 18,00 (la ora 17,30 de Calea Sf. Cruci);

– Joi la ora 18,00 cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici;

– Vineri la ora 18,00 (la ora 17,30 de Calea Sf. Cruci);

– Duminică la orele 10,00 si 17,00 (la ora 16,30 de Calea Sf. Cruci).

– La colecta de Duminica trecută organizată în toate bisericile diecezei de Iași în favoarea celor care au de suferit în urma cutremurelor din Turcia și Siria, în biserica noastră a fost în suma de 2.350 lei și 150 euro. Vă mulțumesc din inimă pentru generozitatea și sensibilitatea manifestată.

– În seara aceasta, după liturghia de la ora 17,00 vă invit să-l însoțim pe Isus, într-un moment de Adorație.

– Vă reamintesc faptul că în timpul Postului Mare, în fiecare zi de miercuri, vineri și duminică seara, înainte de sfânta liturghie, vom medita la Calea Sfintei Cruci, momente la care vă invit și pe dumneavoastră.

– Doresc să vă fac cunoscut faptul că anul acesta, vom continua lucrările la construirea bisericii, pe acest amplasament. Au fost finalizate lucrările de expertiză tehnică, și cu ceva costuri vom remedia unele lucrări la nivelul planșeului, apoi vom continua înălțarea ei. Deoarece expiră autorizația de construire, va trebui să o reînnoim și să o adaptăm la modificările care vor apărea. Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și îl rog pe Dumnezeu să-i răsplătească din belșug pe toți cei care susțin această operă.

Vă doresc un timp rodnic al Postului Mare, un timp al convertirii și apropierii de Dumnezeu, un timp al carității față de aproapele!