ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IULIE 2024

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 1 – 7 IULIE 2024

Programul sfintelor liturghii pentru săptămâna următoare:
– Marți la ora 18,00 (cu devoțiune la sf. Anton de Padova);
– Miercuri la ora 18,00;
– Joi la ora 18,00 (cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici);
– Vineri la ora 18,00 (cu binecuvântarea euharistică);
– Duminică la ora 10,00 și 17,00
🎉 – S-a încheiat cu bine și cu mult succes campusul cu copiii parohiei noastre, desfășurat săptămâna aceasta la Ferma Horpaz. Aș vrea să mulțumesc din suflet tuturor copiilor care au participat și familiilor acestora pentru că i-au adus. Un gând special de recunoștință aș vrea să adresez preoților și seminariștilor de la Seminarul Don Orione din Iași pentru toată generozitatea implicării la buna reușită a acestui campus. Desigur că și toți voluntarii parohiei noastre și seminariștii de la Institutul Teologic și-au adus aportul lor entuziasmant. Un mare mulțumesc și persoanelor care ne-au sprijinit financiar pentru buna reușită a acestei activități.
🗨 – Săptămâna aceasta, vineri, este prima vineri din lună. După sfânta liturghie de la ora 18,00 va urma un moment de adorație și binecuvântarea euharistică. În cursul dimineții voi merge la bolnavii și bătrânii care fac devoțiunea către Inima Preasfântă a lui Isus.
♻️ – Duminica viitoare, 7 iulie 2024, vom face o nouă întâlnire a comunității la Ferma Horpaz. Toți cei care doresc să participe, sunt invitați să se înscrie (la biroul parohial sau prin SMS) până joi seara – 4 iulie, pentru a ne putea pregăti cât mai bine.
🙏 „Fiică, credința ta te-a mântuit;
mergi în pace și fii vindecată de suferința ta!”
Mc. 5,34