ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 11 – 17 DECEMBRIE 2023

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 11 – 17 DECEMBRIE 2023

ANUNȚURI
PENTRU SĂPTĂMÂNA 11 – 17 DECEMBRIE 2023
– Programul sfintelor liturghii:
– Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
– Miercuri la ora 18,00;
– Joi la ora 18,00 cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici;
– Vineri la ora 18,00;
– Duminică la ora 10,00 și 17,00.
– La colecta de vineri, organizată pentru susținerea refugiaților din Armenia, s-a strâns suma de 485 lei. Vă mulțumesc pentru generozitate.
– Astăzi după liturghia de la ora 10,00 vor fi prezenți în biserica noastră voluntarii de la Centrul Misionar Diecezan, care vă vor oferi posibilitatea de a achiziționa diferite obiecte cu specific de Crăciun. Sunteți invitați să achiziționați aceste obiecte, și în mod deosebit lumânări parfumate de Crăciun, iar cu banii strânși în timpul acestei campanii vor fi cumpărate cadouri de Crăciun pentru copiii din Kenya, Coasta de Fildeș, Panama și Sudanul de Sud.
– În seara aceasta la liturghia de la ora 17,00 va fi celebrarea liturgică a Fericitului Anton Durcovici. (Se împlinesc astăzi 72 de ani de la moartea sa). Va fi o liturghie pontificală prezidată de către episcopul auxiliar Petru Sescu, iar predica o va ține părintele Isidor Iacovici. Vă aștept în număr cât mai mare la această celebrare.
– Până duminica viitoare puteți contribui la colecta de la Cutia pentru săraci în vederea pregătirii sărbătorii Crăciunului din parohia noastră (bradul, florile din biserică, darurile de Moș Crăciun pentru copii și bolnavi), precum și ajutorarea unor familii sărace, pentru sărbătorile de Crăciun.
«Eu v-am botezat cu apă,
însă el vă va boteza în Duhul Sfânt.»
Mc. 1,8