ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMANA 15 – 21 MAI 2023

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMANA 15 – 21 MAI 2023

Programul sfintelor liturghii pentru Săptămâna următoare:
Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
Miercuri la ora 18,00;
Joi – Înălțarea Domnului la orele 10,00 și 18,00.
Vineri la ora 18,00;
Duminică la orele 10,00.
Miercuri 17 mai, este a 9-a aniversare a beatificării episcopului martir Anton Durcovici. Vom celebra o liturghie specială cu această ocazie.
Duminica viitoare, 21 mai, va fi celebrat HRAMUL COMUNITĂȚII NOASTRE. Sfânta liturghie a hramului va fi la ora 10,00 și vă invit pe toți sa participați la această celebrare. Dacă nu vor încăpea toți credincioșii în biserică, vor fi locuri disponibile și în Sala Comunității. In ziua hramului va fi doar o singura liturghie, la care este asteptata participarea intregii comunitati. Colecta din această zi va fi destinată continuării lucrărilor de construire a bisericii.
Marți și miercuri seara, după sfânta liturghie, sunt invitați să participe la repetiția pentru cântece toți coriștii, dar și cei care doresc să contribuie cu vocea lor la înfrumusețarea cântecului liturgic.
Joi este sărbătoarea Înălțării Domnului și este sărbătoare de poruncă.
Duminica viitoare este și a 57-a Zi Mondială a Comunicațiilor Sociale, când se vor face în dieceză rugăciuni speciale pentru cei care sprijină și beneficiază de mijloacele de comunicare socială ale Episcopiei Romano-Catolice de Iași.
Au sosit revistele Lumina Creștinului pe luna mai, și cei care doresc, le pot lua de la intrarea în biserică.
Cristos cel Înviat să ne aducă tuturor pacea, lumina și Îndurarea Sa divină!