ANUNȚURI  PENTRU SĂPTĂMÂNA 16 – 23 APRILIE 2023

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 16 – 23 APRILIE 2023

Programul sfintelor liturghii pentru Săptămâna următoare:
Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
Miercuri la ora 18,00;
Joi la ora 18,00 cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici;
Vineri la ora 18,00;

 

Duminică la orele 10,00 si 17,00.

Vă mulțumesc pentru oferta dumneavoastră pentru colectele speciale de Pasti. În Vinerea Mare, pentru Țara Sfântă s-au strâns 710 lei, iar în Noaptea și Ziua de Paști pentru Seminar, colecta a fost de 2.130 lei.

Copiii și persoanele care au participat la inițiativa Cutia Speranței în timpul Postului Mare, sunt rugați să aducă aceste cutii cu ofertele lor, duminica viitoare.

Începând de sâmbăta viitoare se reiau pregătirile cu copii de la sfântul Mir. Așa cum deja se știe, aceste întâlniri au loc în fiecare sâmbătă între orele 15,00 – 16,30. De asemenea, de duminica viitoare, se reiau și pregătirile cu copiii de la prima sfântă împărtășanie, după liturghia de la ora 10,00. Rog părinții să faciliteze prezența copiilor la aceste pregătiri, deoarece a mai rămas puțin timp până la momentul evenimentelor pentru care se pregătesc.

De asemenea, începând de duminica viitoare se reiau și orele de religie. La propunerea seminariștilor de la don Orione, (care se ocupă de ora de religie a copiilor), această oră se va ține la Seminarul don Orione din Păcurari. Astfel, după liturghia de aici, părinții sunt rugați să-i ducă pe copii la Seminar, unde vor avea mai multe activități “surpriză” pentru aproximativ 2 ore.

Astăzi îi felicităm și pe credincioșii ortodocși care îl celebrează pe Cristos cel Înviat și le dorim să aibă un Paște binecuvântat!

Cristos cel Înviat să ne aducă tuturor pacea lumina și Îndurarea Sa divină!