ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE 2023

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE 2023

ANUNȚURI
PENTRU SĂPTĂMÂNA 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE 2023
Programul sfintelor liturghii:
Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
Miercuri la ora 18,00;
Joi la ora 18,00 cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici;
Vineri la ora 18,00;
Duminică la ora 10,00 și 17,00.
Duminica viitoare este prima duminică din Advent și începe timpul sfânt de pregătire pentru sărbătoarea Nașterii Mântuitorului. Deși este un post al bucuriei, suntem invitați ca în această perioadă să adoptăm o conduită de viață mai austeră, conform timpului liturgic pe care îl trăim.
Suma colectată până duminica trecută la Cutia pentru săraci, a fost de 1.630 lei. Cu acești bani au fost ajutate cu produse alimentare mai multe familii sărace. Vă mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu să răsplătească din belșug generozitatea dumneavoastră. În același timp, doresc să vă informez că sumele care se vor aduna la această cutie în perioada următoare, se vor folosi pentru pregătirea sărbătorii Crăciunului din parohia noastră (bradul, florile din biserică, darurile de Moș Crăciun pentru copii și bolnavi), precum și ajutorarea unor familii sărace, pentru sărbătorile de Crăciun.
Doresc să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat financiar sau material pentru pregătirea de duminica trecută a prânzului pe care l-am intitulat „Masa Comuniunii”. Sper să mai avem multe astfel de inițiative foarte benefice pentru comunitatea noastră.
Au sosit calendarele pentru anul 2024, pe care le puteți achiziționa de la intrarea în biserică. Este un calendar biritual (cu sfinții din ritul latin și bizantin), un calendar de perete și un calendar de birou.
«Adevăr vă spun:
tot ce aţi făcut unuia dintre fraţii mei cei mai mici,
mie mi-aţi făcut!»
Mt. 25,40