ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 29 APRILIE – 5 MAI 2024

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 29 APRILIE – 5 MAI 2024

ANUNȚURI
PENTRU SĂPTĂMÂNA 29 APRILIE – 5 MAI 2024
Programul sfintelor liturghii pentru săptămâna următoare:
– Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
– Miercuri la ora 18,00;
– Joi la ora 18,00 cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici;
– Vineri la ora 18,00;
– Duminică la orele 10,00 si 17,00.
– Miercuri 1 mai, este începutul lunii dedicate Sfintei Fecioare Maria. O putem cinsti în mod deosebit participând la recitarea sfântului rozariu.
– Vinerea aceasta, 3 mai, este prima vineri din lună și voi merge la bolnavii și bătrânii care fac devoțiunea către Inima lui Isus, începând cu ora 9,00. După liturghia de seară de la ora 18,00 va urma și binecuvântarea euharistică.
– În ziua de 18 mai se va celebra Ziua Tineretului din dieceza de Iași. Această sărbătoare va fi la catedrala noastră din Iași. Dacă sunt tineri care doresc să participe, sunt rugați să se înscrie la biroul parohial.
– Deoarece se apropie hramul comunității noastre, precum și sărbătoarea Rusaliilor, de duminica viitoare vom începe rugăciunile de pregătire pentru aceste mari sărbători.
– În vederea unei mai bune pregătiri a sărbătorii hramului, la inițiativa membrilor corului nostru, se vor pregăti produse specifice de sărbători. Pentru a susține această inițiativă, toți cei care doresc și pot, sunt rugați să contribuie cu o ofertă la colecta care se va face după sfânta liturghie de astăzi. Cu banii colectați se vor pregăti aceste bucate și se vor achiziționa și flori pentru altar.
– Deoarece copiii sunt în vacanță, duminica viitoare nu se va face ora de religie și nici sâmbătă activitățile cu copiii de la Sala de Cateheză.
– Picnicul anunțat de duminica trecută pentru astăzi la Ferma Horpaz, va începe la ora 12,00.
– Copiii de la ora de religie precum și cei de la pregătirea pentru Prima Sfântă Împărtășanie sunt rugați să rămână după sfânta liturghie.
“Eu sunt viţa, voi sunteți mlădiţele.
Cel care rămâne în mine şi eu în el,
acela aduce rod mult …”
In 15,5