ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 6 – 12 MAI 2024

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 6 – 12 MAI 2024

ANUNȚURI
PENTRU SĂPTĂMÂNA 6 – 12 MAI 2024
Programul sfintelor liturghii pentru săptămâna următoare:
– Luni la ora 18,00;
– Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
– Miercuri la ora 18,00;
– Joi – Înălțarea Domnului la orele 10,00 și 18,00;
– Vineri la ora 18,00;
– Sâmbătă la ora 18,00;
– Duminică – Hramul Comunității la orele 10,00.
– Săptămâna viitoare vom celebra sf. Liturghie în fiecare zi. Toate liturghiile vor fi transmise la postul de radio al Episcopiei Catolice de Iași, ERCISFM. Aceste transmisii sunt prilejuite de sărbătoarea hramului patronului nostru Fericitul Anton Durcovici, și ne vom ruga la fiecare sfântă liturghie novena de pregătire pentru această sărbătoare.
– Duminica viitoare, 12 mai, va fi celebrat HRAMUL COMUNITĂȚII NOASTRE. Sfânta liturghie a hramului va fi la ora 10,00 și vă invit pe toți să participați la această celebrare. Dacă nu vor încăpea toți credincioșii în biserică, vor fi locuri disponibile și în Sala Comunității. În ziua hramului va fi doar o singură liturghie, la care este așteptată participarea întregii comunități. Colecta din această zi va fi destinată continuării lucrărilor de construire a bisericii.
– Joi 9 mai, este sărbătoarea Înălțării Domnului. Este sărbătoare de poruncă și se vor celebra două sfinte liturghii.
– Marți seara, după sfânta liturghie, sunt invitați să participe la repetiția pentru cântece toți coriștii, pentru a fi cât mai pregătiți pentru această celebrare.
– Colecta de duminica trecută pentru pregătirea hramului a fost în sumă de 2.545 de lei. Cu banii colectați se vor pregăti bucatele pe care le vom oferi după sfânta liturghie și se vor achiziționa și florile pentru altar. Vă mulțumesc pentru bunăvoință și generozitate.
– Sâmbăta și duminica viitoare se vor suspenda ora de religie, activitățile cu copiii de la Sala de Cateheză și pregătirea pentru prima sfânta împărtășanie.
“Aceasta este porunca mea:
să vă iubiți unii pe alții așa cum v-am iubit eu!”
In. 15,12