ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 6 – 12 NOIEMBRIE 2023

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 6 – 12 NOIEMBRIE 2023

– Programul sfintelor liturghii:
Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
Miercuri la ora 18,00;
Joi la ora 18,00 cu devoțiunea la fer. Anton Durcovici;
Vineri la ora 18,00;
Duminică la orele 10,00 și 17,00
– Colecta de duminica trecută, pentru misiunea diecezei de Iași din Maikona – Kenya a fost în sumă de 1.450 lei și 100 euro, iar la Cutia pentru săraci suma adunata in luna octombrie a fost de 780 lei. Întreaga suma a fost direcționată către destinație. Împreună cu părintele Claudiu Iștoc, vă mulțumesc pentru generozitate.
– Sâmbăta viitoare, 11 noiembrie este aniversarul consacrării episcopale a episcopului auxiliar de Iași, monsenior Petru Sescu. Vă invit să înălțăm o rugăciune specială în această zi, pentru ca Domnul să-l binecuvânteze în misiunea încredințată.
– Le reamintesc copiilor că în fiecare sâmbătă, de la ora 15,00, sunt așteptați să participe la activitățile recreative, catehetice și educative de la Sala comunității.
– Reînnoiesc și rugămintea insistentă de a participa la repetiția pentru pregătirea cântecelor care se va face în fiecare seară de marți după sfânta liturghie. Se apropie și ziua de 10 decembrie când avem sărbătoarea liturgică a patronului nostru Fericitul Anton Durcovici, iar în săptămâna dinaintea acestei celebrări se vor transmite sfintele liturghii din biserica noastră la Radio ERCIS FM. Vă mulțumesc pentru generozitatea de a oferi din timpul dumneavoastră pentru această activitate deosebit de importantă.
“Căci oricine se va înălța va fi umilit
şi oricine se va umili va fi înălțat!”
Mt. 23,12