Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prchorpaz/public_html/wp-content/themes/kitecx/content-gallery.php on line 28

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 8 – 14 IANUARIE 2024

ANUNȚURI
PENTRU SĂPTĂMÂNA 8 – 14 IANUARIE 2024

Programul sfintelor liturghii pentru săptămâna următoare:
Duminică 14 ianuarie la orele 10,00 si 17,00

Pentru perioada sfințirii caselor, se vor suspenda liturghiile cu popor din timpul săptămânii (de la ora 18,00) în biserica noastră, urmând ca la finalul perioadei de sfințiri de case, să revenim la programul normal.

Continuăm sfințirea caselor pentru anul 2024 conform programului anunțat. (Programul este afișat pe site-ul și pe pagina de Facebook a parohiei). Rog insistent familiile care doresc o programare în ziua fixată pentru sfințirea casei, să indice un interval orar, nu o oră fixă. Deoarece mai ales în partea de după amiază vor fi zilnic cele multe programări, vă invit la răbdare și înțelegere.

Vă mulțumesc pentru implicarea în continuare lucrărilor la biserica aflată în construcție și prin direcționarea sumelor din impozitul de 3,5% către biserica noastră. Formularul pentru anul acesta va putea fi descărcat și de pe site-ul și de pe pagina de Facebook a parohiei și vă rog să susțineți în continuare acest demers.

“Și din cer a fost un glas spre el: „Tu ești Fiul meu cel iubit, în tine mi-am găsit plăcerea”.
Mc. 1,11