👨‍👨‍👧‍👦25 – 29 iunie: Campusul „Fii prietenul lui Isus!” pentru copii, adolescenți și tineri, organizat de Parohia “Fericitul Anton Durcovici” Horpaz.

👨‍👨‍👧‍👦25 – 29 iunie: Campusul „Fii prietenul lui Isus!” pentru copii, adolescenți și tineri, organizat de Parohia “Fericitul Anton Durcovici” Horpaz.

 
⚽️Programul (provizoriu): de marți până sâmbătă intre orele 9,00 – 16,00. (Sâmbătă va fi un program diferit. Programul final pe zile îl vom stabili după înscrieri).
 
🕵️‍♂️Pentru înscrieri, vă rugăm să contactați una dintre persoanele de mai jos:
 
1. Pr. Mihai Budău – 0744.558463
2. Francesca Pelciar – 0744.843426
 
⚠️La înscriere se vor comunicate următoarele date: numele și prenumele copilului și al părinților, vârsta, clasa, număr de telefon al părinților, eventualele probleme de sănătate (alergii, intoleranțe sau alte probleme) care necesită o atenție aparte.
👨‍👩‍👧‍👧- Copii vor avea la ei: îmbrăcăminte și încălțări pentru activitati sportive, articole de protecție soare sau ploaie, medicamentele celor aflati sub tratament.
👼- În privința hranei, copiii vor primi o gustare la orele 10,30 si 15,30, iar la ora prânzului vor primi două feluri de mâncare și desert.
⭐️- Oferta financiară pentru aceste zile este de 40 lei/zi/copil (pentru cei care pot), pentru a acoperi cheltuielile legate de hrană, apă, și materialul didactic folosit.
☀️- Prin acțiunile ce se vor desfășura tinerii și copiii vor învăța să se comporte frumos, vor lega prietenii, vor învăța să se respecte pe ei înșiși și pe prietenii lor, să respecte natura care ne înconjoară, să fie un exemplu pentru ceilalți, și nu în ultimul rând, să fie credincioși.
 
🌞PS. Vă rugăm să nu uitați să completați “Acordul parintelui”, atasat în postare.