ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 10 – 16 IUNIE 2024

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 10 – 16 IUNIE 2024

ANUNȚURI
PENTRU SĂPTĂMÂNA 10 – 16 IUNIE 2024
Programul sfintelor liturghii pentru săptămâna următoare:
– Marți la ora 18,00 (cu devoțiune la sf. Anton de Padova);
– Miercuri la ora 18,00;
– Joi la ora 18,00 (cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici);
– Vineri la ora 18,00;
– Duminică la ora 10,00 și 17,00
– Joi 13 iunie, este sărbătoarea Sf. Anton de Padova. La liturghia de la ora 18,00 vom sfinți crinii și vom binecuvânta copiii prezenți la celebrare. Deoarece o mare parte din crinii înfloriți s-au ofilit deja, nu voi putea face rost de crini pentru cei doritori. Așadar, fiecare este rugat să se preocupe de procurarea acestora.
– Joi este și hramul bisericii Sf. Anton de Padova din Iași.
– În perioada 25 – 29 iunie, în parohia noastră se va organiza campusul pentru copii, în colaborare cu Seminarul Don Orione din Iași. Sunt așteptați copiii de la clasa 0 până la clasa a 12-a. Copiii de la clasa a 9-a în sus, sunt așteptați să participe ca animatori. Perioada de înscriere pentru campus este până la data de 16 iunie 2024. Pentru participarea la campus, părinții copiilor sunt rugați să completeze și o declarație privind acordul participării la acest campus. Alte informații pentru cei interesați pot fi obținute la biroul parohial.
– Așa cum știți, astăzi sunt alegerile locale și europarlamentare. Vă îndemn să participați și să vă exprimați votul, deoarece este și o datorie morală de a participa la viața comunității din care facem parte, alegând persoanele sau partidele care promovează binele comun, valorile morale, sănătatea, educația, oportunitățile economice, cultura și prezenţa religioasă în viața socială.
„Oricine face voința lui Dumnezeu,
acela îmi este frate şi soră şi mamă”
Mc. 3,35