ANUNȚURI  PENTRU SĂPTĂMÂNA 12 – 18 DECEMBRIE 2022

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMÂNA 12 – 18 DECEMBRIE 2022

ANUNȚURI
PENTRU SĂPTĂMÂNA 12 – 18 DECEMBRIE 2022
– Programul sfintelor liturghii:
– Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
– Miercuri la ora 18,00;
– Joi la ora 18,00 cu devoțiune la Fericitul Anton Durcovici;
– Vineri la ora 18,00;
– Duminică la ora 10,00 si la ora 17,00
– Suma din colecta de Duminica trecută, pentru proiectele Centrului Diecezan Caritas, a fost de 947 de lei. Dumnezeu să vă răsplătească pentru generozitatea dumneavoastră.
– Continuă acțiunea de strângere de fonduri la Cutia pentru săraci. Cu acești bani, vom aduce bucurie de Crăciun, pentru câteva familii cu copii. De astăzi, până duminica viitoare, se vor colecta și alimente neperisabile, ambalate, cum ar fi: ulei, zahăr, făină, paste, orez, conserve, precum și dulciuri, jucării, etc., care vor avea aceeași destinație.
– Copiii care au participat la activitățile de sâmbătă, au pregătit câteva produse de Crăciun, pe care le puteți lua la ieșire din Biserică, contra unei mici donații. Donațiile strânse vor avea aceeași destinație socială.
– Începând de sâmbăta viitoare, până când vom termina sfințirea caselor, nu se vor mai organiza activități cu copii sâmbătă între orele 15,00 – 17,00.
– În zilele de marți și joi seara, după liturghia de la ora 18,00, coriștii sunt rugați să rămână la repetiție, pentru a pregăti cântecele pentru Crăciun.
– Mulțumim ERCIS FM (și domnului redactor Silviu Jitaru care ne-a asistat de la pupitrul tehnic), pentru transmiterea sfintelor liturghii din săptămâna aceasta din parohia noastră, pe postul de radio al Diecezei noastre.
Vă doresc tuturor un Advent Binecuvântat și o pregătire spirituală cât mai frumoasă pentru Crăciun!