ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMANA 6 – 12 FEBRUARIE 2023

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMANA 6 – 12 FEBRUARIE 2023

Programul sfintelor liturghii pentru săptămâna următoare:
Marti la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
Miercuri la ora 18,00;
Joi la ora 18,00 cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici;
Vineri la ora 18,00;
Duminică la orele 10,00 si 17,00.
Am început pregătirea cu adolescenții pentru primirea sf. Mir. Această sărbătoare, în comunitatea noastră, va avea loc în ziua de 9 iulie. Din discuțiile cu candidații, am stabilit ca aceste întâlniri să se facă în fiecare sâmbătă, de la ora 15,00. Sunt înscriși 29 de adolescenți, iar ieri au fost prezenți 22 dintre ei. Rog ca toți cei care s-au înscris să participe la aceste întâlniri.
Duminica viitoare, după liturghia de la ora 10,00, va fi prima întâlnire cu copiii de la prima sfântă împărtășanie. Sunt înscriși 5 copii.
Sâmbăta viitoare este sărbătoarea apariției sfintei Fecioare Maria la Lourdes, și se celebrează a 31-a Zi Mondială a Bolnavului. În dieceza noastră, această sărbătoare va fi în ziua de 13 mai, în sărbătoarea apariției sfintei Fecioare Maria la Fatima. Ne rugăm pentru toți bolnavii noștri și îi încredințăm mijlocirii Mamei noastre cerești.
Apelez la bunăvoința dumneavoastră pentru a direcționa impozitul pe venit de anul trecut pentru biserica noastră aflată în construcție. Formularele se pot găsi la biroul parohial sau pot fi descărcate de pe pagina de Facebook sau site-ul parohiei. Dumnezeu să vă răsplătească oferta și generozitatea.
Copiilor care sunt la ora de religie le reamintesc că după liturghie sunt așteptați la întâlnirea cu seminariștii de la don Orione.
Vă doresc tuturor o săptămână binecuvântată,
să fiți sare a pământului și lumină a lumii,
pentru toți cei din jurul dumneavoastră!
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană