ANUNȚURI  PENTRU SĂPTĂMANA 23 – 30 APRILIE 2023

ANUNȚURI PENTRU SĂPTĂMANA 23 – 30 APRILIE 2023

Programul sfintelor liturghii pentru Săptămâna următoare:
Marți la ora 18,00 cu devoțiunea la sf. Anton de Padova;
Miercuri la ora 18,00;
Joi la ora 18,00 cu devoțiunea la Fer. Anton Durcovici;
Vineri la ora 18,00;
Duminică la orele 10,00 si 17,00.
Persoanele care au adus cutiile cu ofertele lor pentru „Cutia Speranței” din timpul Postului Mare, sunt rugate să lase aceste cutii la sacristie sau pe măsuța de la intrarea în biserică.
Vă reamintesc că începând de astăzi se reiau orele de religie, iar la propunerea seminariștilor de la don Orione, (care se ocupă de ora de religie a copiilor), această oră se va ține la Seminarul don Orione din Păcurari. Așadar, după liturghie părinții sunt rugați să-i ducă pe copii la Seminar, unde vor avea mai multe activități între orele 11,30 – 13,00.
Duminica viitoare, 30 aprilie 2023 este duminica a IV-a a Paștelui și este numită și Duminica Bunului Păstor. Este și ziua când ne rugăm pentru vocații la Preoție și la viața consacrată. Și colecta specială de duminica viitoare va fi destinată acestui scop.
În ziua de sâmbătă 6 mai 2023 va fi organizată Ziua Tineretului la nivel decanal. Sărbătoarea va fi în parohia “Sfânta Tereza a Pruncului Isus” din Iași. Înscrierile se pot face până duminica viitoare. Tinerii interesați, sunt rugați să se înscrie la biroul parohial.
Cristos cel Înviat
să ne aducă tuturor
pacea, lumina și Îndurarea Sa divină!